KADROMUZ

ilkay ÇELİK - MÜDÜR YARDIMCISI

İlkay ÇELİK 1974 yılında Konya /Ereğli ´de doğdu.İlkokulu ,Ortaokulu ve liseyi Ereğlide okudu.Gazi Üniversitesi El Sanatları öğretmenliğinde1997 ´ de mezun oldu.2007 ´de Selçuk Üniversitesin ´de Halkla İlişkiler Yükseklisans dan , 2017 ´de Sosyolojiden mezun mezun oldu.İlk görev yeri İskenderun´dan sonra eşinin görevi nedeni ile çeşitli illerde görev yaptı. Erzincan  Mamahatun Anaokulunda yaklaşık 7 yıl Okul Müdürlüğü yaptıktan sonra eşinin görevi nedeni ile Ankara ´ya dönüş yaptıı. Yenimahalle Mehmet Akif İnan İlkokulunda  bir yıl öğretmen olarak    görev yaptıktan sonra Eylül  2022  okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atandı.Evli ve 2 kız Çocuk Annesidir.´´Bir Kedi Miyav Dedi ´´ Türkçe- İngilizce yayınlanmış bir çocuk kitabı vardır. ´´I Love My Father´´ isimli kısa bildiri özeti vardır. eTwinning projelerinde ,sosyal sorumluluk projelerinde görev almıştır.Yayınlanmayı bekleyen 300 yakın şiiri bulunmaktadır.EYUDER  (Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği) üyesidir.