Şehit Eyyüp Oğuz Anaokulu
Eryaman6.Etap I.Kısım 277. Sok.No5 Eryaman/Etimesgut

VİZYON

Tüm çocuklarımızı Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, kendine güvenen, yaratıcı, öz güvenleri gelişmiş, sevgi, saygı ilkeleri doğrultusunda yetiştirebilen, bir üst kuruma en iyi şekilde hazırlayan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Okulumuzda; araştıran, sebep sonuç ilişkisi kurabilen, uygulama ve proje çalışmalarına önem veren, yaparak yaşayarak öğrenme metodunu kullanan, biz bilinciyle kaliteli gelecek sağlama yoluna giderek, öğrenme ortamlarının çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde oluşturan, öğrencilerimizde en üst düzeyde kalıcı davranış kazandıran bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :ikili Eğitim

ikili Eğitim

08.00-13.00 Sabahçı Grup 13.00-18.00 Öğlenci Grup

Kombi